AppSpotr in 45 seconds.

aktiespararna-2016
Aktiespararna – Patric Bottne presenterar AppSpotr.

AppSpotr är ett svenskt mjukvaruföretag som erbjuder en molnbaserad plattform för utveckling av appar. Plattformen gör det möjligt för företag, organisationer och privatpersoner att snabbt, enkelt och kostnadseffektivt utveckla appar i stor volym och publicera dessa på AppStore och Google Play. Den senaste versionen av plattformen lanserades i augusti 2015 och har på drygt ett år erhållit cirka 150 000 registrerade användare.

Sagt om AppSpotr


"En intressant affärsmodell kombinerat med en extremt stor kundnytta. Tech sektorn ligger mig dessutom varmt om hjärtat."

Fredrik Valfridsson, Ängelinvesterare

”Stabilt och drivet management, förenkling av APP-skapandet för en obegripligt stor konsumentmarknad, gränsöverskridande, disruptive tech,och framför allt skalbarheten i affärsmodellen.”

Gunnar Jardelöv, Styrelseproffs

“Har ett öppet sinne vad gäller aktier. Intressanta techaktier ligger mig dock extra varmt om hjärtat. Att tidigt komma in i ett bolag som har alla möjligheter att revolutionera den glödheta appbranschen känns helt perfekt.”

Christian Berger, Professionell privatinvesterare

“AppSpotr är ett typexempel på en tidig techinvestering där marknadspotentialen, bolagets agenda och strategi samt vad det löpande lyckas uträtta tilltalar just mig ovanligt mycket.”

Per Bernhult, Ängelinvesterare

© AppSpotr 2017